[...] Dieta: /SFD/Images/2016/9/4/447fedc2f8674705ab35cd08e449af7f.jpg Mięso cały czas zmieniam, w sumie rzadko jest to cycek - obecnie głównie wieprzowina w zmielonej postaci. Warzywa również bardzo różne, codziennie inne. Trening: /SFD/Images/2016/9/4/b5792e5a52ba4d74945242aab049f56e.jpg [...]
[...] lub inne formy aktywności: (jak często) 4-5 razy w tygodniu trening w domu Co lubisz jeść na śniadanie: owsianka, jajecznica, ser Co lubisz jeść na obiad : kurczak, sałatay wieprzowina, ryby, zupy Co jako przekąskę : orzechy, jabłko Co jako deser : czekolada, chałwa, lody Ogółem w diecie mniej więcej: jajka, mięso, ryby, warzywa, chleb [...]
Witam Właśnnie zaczynam rozpisywać dietę dla siebie by dzięki niej i trenigowi osiągnąć następujący cel: - zrzucić zbędny tłuszcz z brzucha - zrobić masę, szczegulnie chodzi mi o powiększenie klatki piersiowej i barków Jak widziecie nie ma tu jeszcze rozpisanych ilości i wartości odżywczych posiłków, narazie proszę o rady czy w mojej diecie są [...]
[...] na sporą zawartość białka przy jednoczesnej niskiej zawartości tłuszczu - wołowina - bardziej wartościowe mięso od drobiu, warto czasem włączać wołowinę do jadłospisu - wieprzowina - szczególnie te chude części - schab, szynka, czasem można też włączyć do diety karkówkę, wieprzowina jest najbardziej kalorycznym mięsem ze względu na zawartość [...]
[...] w węglowodany (węglowodany - 58%, proteiny - 12%) bądź bogatych w białko (proteiny - 25%, węglowodany - 45%) na okres 6 miesięcy. Źródłem protein w diecie była wołowina, wieprzowina, drób, baranina i otręby. Węglowodany pochodziły z warzyw, owoców, chlebów, ryżu, pasty i zwyczajnych słodyczy. Każdy badany ograniczał ilość tłuszczu do 30% [...]
[...] w węglowodany (węglowodany - 58%, proteiny - 12%) bądź bogatych w białko (proteiny - 25%, węglowodany - 45%) na okres 6 miesięcy. Źródłem protein w diecie była wołowina, wieprzowina, drób, baranina i otręby. Węglowodany pochodziły z warzyw, owoców, chlebów, ryżu, makaronu i zwyczajnych słodyczy. Każdy badany ograniczał ilość tłuszczu do 30% [...]
[...] w węglowodany (węglowodany - 58%, proteiny - 12%) bądź bogatych w białko (proteiny - 25%, węglowodany - 45%) na okres 6 miesięcy. Źródłem protein w diecie była wołowina, wieprzowina, drób, baranina i otręby. Węglowodany pochodziły z warzyw, owoców, chlebów, ryżu, pasty i zwyczajnych słodyczy. Każdy badany ograniczał ilość tłuszczu do 30% [...]
[...] w węglowodany (węglowodany - 58%, proteiny - 12%) bądź bogatych w białko (proteiny - 25%, węglowodany - 45%) na okres 6 miesięcy. Źródłem protein w diecie była wołowina, wieprzowina, drób, baranina i otręby. Węglowodany pochodziły z warzyw, owoców, chlebów, ryżu, makaronu i zwyczajnych słodyczy. Każdy badany ograniczał ilość tłuszczu do 30% [...]
[...] tluszcz:100-120g(maslo orzechowe,olej ryzowy,oliwa z oliwek,olej lniany,wiorki kokosowe,czasami trafialy sie jakies tluszcze zwierzece gdy jadlem nieco bardziej tluste miesa(wieprzowina,wolowina) Aktualnie waze 103kg rano na czczo,a dieta i suplementacja wyglada nastepujaco: rano po przebudzeniu:10g bcaa SFD+10g glutaminy,nastepnie godzina [...]
[...] w węglowodany (węglowodany - 58%, proteiny - 12%) bądź bogatych w białko (proteiny - 25%, węglowodany - 45%) na okres 6 miesięcy. Źródłem protein w diecie była wołowina, wieprzowina, drób, baranina i otręby. Węglowodany pochodziły z warzyw, owoców, chlebów, ryżu, pasty i zwyczajnych słodyczy. Każdy badany ograniczał ilość tłuszczu do 30% [...]
[...] w węglowodany (węglowodany - 58%, proteiny - 12%) bądź bogatych w białko (proteiny - 25%, węglowodany - 45%) na okres 6 miesięcy. Źródłem protein w diecie była wołowina, wieprzowina, drób, baranina i otręby. Węglowodany pochodziły z warzyw, owoców, chlebów, ryżu, makaronu i zwyczajnych słodyczy. Każdy badany ograniczał ilość tłuszczu do 30% [...]
[...] łuską. "Brudne mięso" ssaków należy do padlinożerców i drapieżników. Kiedy jesz ich mięso, spożywasz to co one upolowały lub zdobyły w inny sposów. Najgorsza być może jest wieprzowina. Podczas Wojny Secesyjnej w Stanach Zjednoczonych zdarzały się przypadki pożerania przez świnie ciał martwych żolnirzu. Ich mięso było niesamowicie tłuste, [...]
Wielu forumowiczów wkleja diety których kompletnie nie rozumie, Zapewne zalewa ich krew kiedy są odsyłni do czytania postów podwieszonych czego poszukiwacze odpowiedzi na pytania nienawidzą! 90% osób na forum nie obchodzi wpływ aminokwasów rozgałezionych na włókna mieśniowe ani tez formy długołancuchowych kwasów enzymatycznych (dekozaheksaenowego [...]
[...] CLA będą zawarte w roślinach oleistych. Błąd! Tu go nie znajdziecie na pewno! Źródłem tego związku będzie mleko (oraz produkty mleczarskie) oraz mięso przeżuwaczy (wołowina, wieprzowina, baranina; 2,3-26 mg/g tłuszczu w mleku, 3,1-8,5 mg/g tłuszczu w wołowinie). U przeżuwaczy, spożywających dużo roślin zawierających kwas linolowy, następuje jego [...]
Dwie diety zwiększające masę mięśniową - dwa typy budowy ciała. niniejszy artykulik ukazal sie w pismie x-large w jego jesiennym wydaniu na 2007r W obecnym jesiennym numerze naszego pisma proponuję dwie diety masowe, dla dwóch typów budowy ciała. Cechą charakterystyczną obydwu diet jest podobny skład produktów spożywczych w każdym [...]
DIETA zwiększy masę mięśniową, dwa typy budowy ciała. W jesiennym numerze naszego proponuję diety masowe, dwóch typów budowy ciała. Cechą charakterystyczną obydwu jest podobny produktów spożywczych każdym posiłku. zależnie od typu budowy człowieka, którego mają zastosowane, się jednak gramaturą produktów spożywczych, za tym idzie również [...]
[...] z nich należy spożywać, a które nie, biorąc pod uwagę zawartość tłuszczów: zalecane ryby, drób (białe mięso), białka z jajek , warzywa i rośliny. nie zalecane wołowina, wieprzowina, zółtka z jajek, skóra z drobiu Ogólnie można stwierdzić, że wieprzowina zawiera więcej tłuszczów nasyconych niż wołowina, wołowina więcej niż drób, a drób więcej [...]
[...] dietą redukcyjną jest ta z ultra-niską zawartością węglowodanów, czy wysoką zawartością tłuszczów, czy wysoką zawartością białka. Więc skład takiej diety to głównie jaja, wieprzowina, piersi z kurczaka, sery, oleje czy orzechy i warzywa z niska ilością węglowodanów. Najczęściej tez zero owoców. Na początku jest fajnie, szybko leci fat, nawet [...]